Over ons

OVER ONS

Sinds de oprichting in 2019 biedt GO ZERO een oplossing voor betere sortering en inzameling van plastic flessen in België. We plaatsen reverse vending machines op sites met een hoog verbruik van plastics (supermarkten, kantoren, voetbalstadions, scholen, enz.) om een schone stroom van gebruikte flessen te inzamelen. Door een beloning aan te bieden, stimuleren we niet alleen onze gebruikers, maar creëren we ook waarde voor gebruikte flessen die voorheen als waardeloos werden beschouwd.

Wij werken samen met afval autoriteiten om ervoor te zorgen dat de ingezamelde flessen naar recyclagefabrieken over de grens worden gestuurd. Hier wordt elke fles gerecycleerd tot een nieuwe fles, waardoor de cirkel gesloten wordt. Elke fles wordt gescand en gecontroleerd, zo zorgen we ervoor dat het proces, van inzamelen tot verwerking, traceerbaar en transparant is. Door samen te werken met onderzoeksinstituten, kunnen we de kwaliteit van het ingezamelde afval continu testen en optimaliseren.

We willen lokale bedrijven, supermarkten, burgers en recyclers samenbrengen om te werken aan een betere oplossing voor plastics voor eenmalig gebruik.

GO ZERO BV
Luitenant Naeyaertplein 25
2140 Antwerpen
hello@go-zero.be

Copyright © 2020 GO ZERO BV. All rights reserved.